BURSA / YILDIRIM - Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Ara

Açık Öğretim Lisesi 2019/3 ve 2020/1 dönemi diplomaları basım işlemi tamamlanmıştır.

Ara

Dijital Benim İşim Projesi kapsamında Halk Eğitimi Merkezimizde kadınlara Dijital Okuryazarlık ve Dijital Pazarlama eğitimleri verilecektir.

Eyl

Ankara'da icra edilen Wushu Balkan Şampiyonasında Halk Eğitimi Merkezi Wushu Takımımızdan 7 sporcumuz bizleri gururlandırdı.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Mücadelemiz ve Şehitlerimiz Kısa Film Yarışması düzenlenmişti. Kurumumuz birincilik ödülüne layik görüldü.

Merkez binamızda yer alan, yenilenmiş yüzüyle Güzellik ve Saç Bakımı kurs merkezimizdeki öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar.