Usta Öğretici Başvuruları

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Usta Öğretici başvuruları başlıyor...

Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Yıldırım ilçesine bağlı mahallelerde açılacak kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere, Geçici Sigortalı Usta Öğretici başvuruları alınacaktır.

Başvurular; Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ilgili yönerge ve genelgeleri doğrultusunda değerlendirilerek, sıralama yapılacaktır.

Görevlendirme; İhtiyaç olması halinde bu sıralama dikkate alınarak yapılacaktır.

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Usta Öğretici başvuruları 1 Eylül 2014 - 20 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır.

Usta öğretici olarak başvurmak isteyenlerin;

• Usta Öğretici Başvuru Formu(İndir),
  • Diploma fotokopisi,
  • Başvurulan branşa ait diploma, ustalık belgesi veya yeterliliğini gösterir belgenin fotokopisi,
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
  • 1 Adet Fotoğraf,
  • Daha önce çalıştığınız resmi kurumlardan(Halk Eğitim Merkezi ve Okul)alınacak Çalışma belgesi ve SGK Dökümü(E-Devlet şifresi ile alınabilir)

ile kurumumuza şahsen müracaatta bulunabilirler. İnternet, posta yada kargo yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yayın: 28.08.2016 - Güncelleme: 01.09.2016 07:15 - Görüntülenme: 2144