Özel Eğitimde Görev Yapan Ücretli Öğretmenlerin Sertifika Programı

Özel Eğitimde Görev Yapan Ücretli Öğretmenlerin Sertifika Programı Katılımcı Ek Listesi Belirlenmiştir.

İlimizde özel eğitim okulları, özel eğitim sınıfları, hastanede eğitim ve evde eğitimde ücretli olarak görev yapan ve ilerde ücretli olarak görev yapmak isteyen yüksek lisans, lisans ve ön lisans mezunlarından özel eğitimde görev alacak ücretli öğretmenlere sertifika programında eğitime alınacaklara ait ek liste İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenmiştir. Ek listede ismi yer alan kişilerin 7 Şubat 2017 tarihine kadar aşağıdaki belgeler ile müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

-Nüfus cüzdanı fotokopisi,

-Yüksek lisans bitirme belgesi

- Eğitim fakültesi mezunları için lisans bitirme belgesi ( aslı ve fotokopisi ile)

-Eğitim Önlisans mezunu olanlardan meslek yüksek okulu bitirme belgesi ( aslı ve fotokopisi ile)