Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. Yılı dolayısıyla kurumumuz tören düzenlendi. Törenin arkasından kurumumuzda Meslek Etiği ve Ahlakı ile ilgili seminer düzenlendi.

Ekm

Girişimcilikte Önce Kadın Projesi kapsamında kursiyerlerimize Girişimcilik Eğitimi verildi.

Ekm

MTSK Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği kursumuz 12 Ekim 2015 Pazartesi günü başlayacaktır.

Lise Mezunu Öğrencilerimiz için Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları

Kayıt Tarihleri :20 Ağustos -18 Eylül 2015

Kayıt Yeri       :Yıldırım Halk Eğitim Merkezi

Kursiyerlerimiz 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde öğrendiklerini Barış Manço Kültür Merkezinde yapılan Yıl Sonu Sergimizde halkımızın beğenisine sundular.

MTSK Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Ön Kayıtlar Başlamıştır

22 Mayıs 2015 Cuma Saat:17.00’de Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak olan Yıl Sonu sergimize bekliyoruz...

Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü “Değerlisin Sağlıklı Kal” Projesi kapsamında kursiyerlerimize "Ergenle İletişim, Zararlı Alışkanlıklardan Korumada Ailenin Önemi" konulu seminer düzenledi.

Nis

"İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" kursu kayıtlarımız devam etmektedir.

Nis

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sınıflarda yer alanların mesleki eğitimleri okulumuzda verilmektedir

Nis

Okulumuzda öğretmenler toplantısı düzenlendi.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile YSK Başkanlığının ortak çalışmasıyla Türkiye genelinde "Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi Kursu" konulu sertifika programı başlamıştır.

4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğtimi ve Etkinlikleri kursu kursiyerlerimizin düzenlemiş olduğu sergi.

Okulumuzda kadına şiddet karşısında yapılacaklar ve kanuni hakları konusunda seminer düzenlendi.

Kas

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi kurs kayıtları devam etmektedir.