22 Mayıs 2015 Cuma Saat:17.00’de Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak olan Yıl Sonu sergimize bekliyoruz...

Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü “Değerlisin Sağlıklı Kal” Projesi kapsamında kursiyerlerimize "Ergenle İletişim, Zararlı Alışkanlıklardan Korumada Ailenin Önemi" konulu seminer düzenledi.

Nis

"İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" kursu kayıtlarımız devam etmektedir.

Nis

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sınıflarda yer alanların mesleki eğitimleri okulumuzda verilmektedir

Nis

Okulumuzda öğretmenler toplantısı düzenlendi.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile YSK Başkanlığının ortak çalışmasıyla Türkiye genelinde "Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi Kursu" konulu sertifika programı başlamıştır.

4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğtimi ve Etkinlikleri kursu kursiyerlerimizin düzenlemiş olduğu sergi.

Okulumuzda kadına şiddet karşısında yapılacaklar ve kanuni hakları konusunda seminer düzenlendi.

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi kurs kayıtları devam etmektedir.