Kursiyerlerimiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde öğrendiklerini Barış Manço Kültür Merkezinde yapılan Yıl Sonu Sergimizde halkımızın beğenisine sundular.

Kayıt Tarihleri :23 Ocak -5 Şubat 2017

ALMANCA KURSUMUZ BAŞLIYOR

4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursu kursiyerlerimiz sergi düzenlediler.

Aday Öğretmenler okulumuzu ziyaret etti.

Kayıt Tarihleri :3-18 Ocak 2016

Ara

Kurslarımız tüm hızıyla devam etmektedir

Ara

Suriyelilere yönelik Türkçe kursumuz devam etmektedir.

Ara

Açık Lise ve Açık Ortaokul işlemlerinde hizmet veren Açıköğretim Büromuz yenilenmiştir.

Ara

Halk Eğitim Merkezimizce açılan 32 saatlik Avcı Eğitimi Kursumuz tamamlanmıştır.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. Yılı dolayısıyla kurumumuz tören düzenlendi. Törenin arkasından kurumumuzda Meslek Etiği ve Ahlakı ile ilgili seminer düzenlendi.

Ekm

Girişimcilikte Önce Kadın Projesi kapsamında kursiyerlerimize Girişimcilik Eğitimi verildi.

Ekm

MTSK Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği kursumuz 12 Ekim 2015 Pazartesi günü başlayacaktır.

Kayıt Tarihleri :20 Ağustos -18 Eylül 2015

Kayıt Yeri       :Yıldırım Halk Eğitim Merkezi

Kursiyerlerimiz 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde öğrendiklerini Barış Manço Kültür Merkezinde yapılan Yıl Sonu Sergimizde halkımızın beğenisine sundular.