Kas

Hılı Klavye Kursumuz devam etmektedir.

Ekm

Bilgisayar İşletmenliği

Bayanlara Yönelik Cenaze Yıkayıcısı

Yabancılar için Türkçe

Şbt

Özel Eğitimde Görev Yapan Ücretli Öğretmenlerin Sertifika Programı Katılımcı Ek Listesi Belirlenmiştir.

Ara

Stratejik Planımız yayınlandı.

Ekm

Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi  Okul – Aile Birliği’nin Olağan  Genel Kurul toplantısı üyelerin katılımıyla 23 Ekim 2015 Cuma günü saat 14:00’de, çoğunluk sağlanamaması durumunda 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 14:00’de) Okulumuzda yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamaması durumunda 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 14:00’de) Okulumuzda yapılacaktır.

Okulumuzda Dünya Kadınlar Günü kutlaması gerçekleştirildi.

Ara

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün yenilediği E-Yaygın Otomasyon Sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı öğretmen ve usta öğreticilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. Yılı dolayısıyla kurumumuz tören düzenlendi.