Bilgisayar İşletmenliği

Bayanlara Yönelik Cenaze Yıkayıcısı

Yabancılar için Türkçe

Şbt

Özel Eğitimde Görev Yapan Ücretli Öğretmenlerin Sertifika Programı Katılımcı Ek Listesi Belirlenmiştir.

Eyl

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı usta öğretici başvuru sıralamaları belli olmuştur.

Ağu

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Usta Öğretici başvuruları başlıyor...

Stratejik Planımız yayınlandı.

Ara

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilimizde yaşanacak olası karbonmonoksit zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla Bursa İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün “Karbonmonoksit Zehirlenmeleri” konulu sunumunu incelemenizi öneriyoruz.

Ekm

Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi  Okul – Aile Birliği’nin Olağan  Genel Kurul toplantısı üyelerin katılımıyla 23 Ekim 2015 Cuma günü saat 14:00’de, çoğunluk sağlanamaması durumunda 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 14:00’de) Okulumuzda yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamaması durumunda 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 14:00’de) Okulumuzda yapılacaktır.

Ağu

Lise Mezunu Öğrencilerimiz için Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları

Kayıt Tarihleri :20 Ağustos -18 Eylül 2015

Kayıt Yeri       :Yıldırım Halk Eğitim Merkezi

Okulumuzda Dünya Kadınlar Günü kutlaması gerçekleştirildi.

Ock

18 Aralık 2014-22 Ocak 2015 tarihleri arasında okulumuzda açılan 83 kursiyerin katıldığı Çocuk Bakımı ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikleri (3-6 Yaş ) Kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgeleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet GÜLTEKİN’in katıldığı bir törenle verildi.

Ock

Buski’den  gelen yetkililer tarafından Suyun Önemi ve Tasarruf  Tedbirleri Hakkında Bilgilendirme Yapıldı. Gıda Bakanlığı Ulusal Eylem Planı kapsamında suyun kullanımıyla ilgili, kursiyerlerimize proje koordinatörü Emine YILDIZ tarafından  bilgilendirildi. Suyun sağlığımız ve temizliğimiz açısından önemi vurgulandı. Proje yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün yenilediği E-Yaygın Otomasyon Sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı öğretmen ve usta öğreticilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.